X-mas Hotel heeft jou nodig om de Kerst door te komen!

Nog maar even en dan is het kerst. Kerst vier je niet alleen. Kerst vier je met elkaar, met familie en vrienden. Maar ook met Evenblij Theater. Waarom? Omdat je met Kerst niet thuis wilt zitten. Je gaat dineren met familie. En dan? Weer een Netflixje op de bank? Nee, je komt naar een super gave muzikale theatervoorstelling van Evenblij Theater. Live muziek, een mooi verhaal en de ultieme kerstsfeer. Jij kan daar bij zijn. Wij willen aan de Gemeente Voorburg laten zien dat er behoefte is aan een professioneel theatergezelschap. Dat per seizoen voorstelling maak met of muziek, of met film. Iets waar je naar toe kunt gaan. Maak er een uitje van. Evenblij Theater bedenkt een arrangement voor jou. Eerst ga je eten en dan kom je kijken naar de voorstelling. Met je geliefde, je familie of met je vrienden. Kom kijken, Kom lachen. Kom genieten. Kom naar de nieuwe voorstelling van Evenblij Theater: X-mas Hotel!

 

Maar we hebben jouw hulp nodig. In 3 weken tijd stampen wij voor jou een theater uit de grond. Dit kleden we aan, maken het perfecte decor. We schrijven een uniek verhaal. En verschillende acteurs leren teksten uit hun heeft en repeteren kerstliedjes. Dit kost tijd, energie, aandacht en liefde. Je kunt al een bijdrage doen vanaf €10,-. Je kunt hier voordelen uithalen, want tegenover ieder bedrag staat een tegenprestatie! We kunnen ook niets doen, maar dan zal er ook niets zijn. Draag bij aan dit ultieme kerst gebeuren. De kerstliedjes, dennennaalden en kerstmanmutsen zullen je om de oren vliegen! Help ons de ultieme kerst te vieren met elkaar! Tot op de premiere! :)

 

Doneren is makkelijk, zie hieronder de verschillende bedragen die je kunt kiezen. Onder het bedrag, staat onze tegenprestatie. We hebben geen doelbedrag, omdat we blij zijn met ieder beetje hulp!

 

 

Geef je naam, mailadres en telefoonnummer. Hoeveel kaarten wil je reserveren? Geef aan welke dag en welke tijd je wilt komen. !

de teller staat op: €..650,-

Wij hebben jouw bijdrage nodig voor:

- decor

- theaterlicht

- techniek

- een gastheer

- acteurs

- catering/reiskosten voor vrijwilligers

- script

- regie

- publiciteit/print

- locatie

- tribune/stoelen

- kostuums

- visie/make-up

DONEER HIER! kies uit de bedragen hieronder


X-mas Hotel

X-mas Hotel

 

muzikale kerstvoorstelling van +/- 30 min

 

spel: Roelant Radier, Zippora Peters, Stephan Evenblij, Robert Rosier, Bouke Jagt, Mike Rikken, Sebastiaan van der Klooster, Scott van der Werf en Edwin Alofs

 

Regie: Stephan Evenblij & Roelant Radier

 

Speeldata:  vrijdag 22 december om 20:15 en 21:15

                   zaterdag 23 december om 20:15 en 21:15

                   zondag 24  december om 13:00 en 15:00

                   dinsdag 26 december om 13:00 en 15:00

 

Locatie: Herenstraat 42 (oude stadhuis in Voorburg)

 

Ticktets:  aan de deal: €12,50, Reserveren: €10,-

 

               kids 12 t/m 18: €5,-

Een Kerstverhaal

Een Kerstvoorstelling op lokatie in de Herenstraat in Voorburg was in 2016 een groot succes!

wie zijn wij?

Roelant Radier, acteur/regisseur

Frans de Boef

Sinterklaas was niet veilig in het Huygenskwartier in 2016. Zal hij in 2017 terugkomen?


 Theatervoorstellingen

Theater op lokatie

Acteerlessen

Word nu supporter van EVENBLIJ THEATER!

Draag jij theater een warm hart toe?  Vind jij ook dat het Huygenskwartier in Voorburg een eigen gezelschap verdient? Wil je altijd als eerste op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een nieuwe voorstelling is? Wil je meedoen/meewerken/helpen of meedenken? Vind je het leuk dat er af en toe "iets gebeurt", op  locatie, of wil jij ook graag dat een gezelschap zich vestigt in het oude centrum van Voorburg? Lijkt het jou ook gaaf en bijzonder als er soms bekende acteurs of actrices zoals Victor Löw, of Ellen ten Damme rondlopen in de Herenstraat en meespelen met een nieuwe voorstelling;  gewoon bij jou om de hoek?  Word dan nu supporter van het Evenblij Theater! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Meer voordelen

- korting op alle voorstellingen van het Evenblij Theater

- ruime korting op activiteiten binnen de randprogrammering

- welkom op de jaarlijkse Evenblij Theaterborrel, de opening van het nieuwe theaterseizoen 

Evenblij Theater: een nieuw gezelschap om te volgen en te koesteren

Steun Evenblij Theater  en word supporter van een uniek toneelgezelschap met misschien een eigen  locatie binnenkort in het oude centrum van Voorburg.

- met  vaste spelers Stephan Evenblij, Roelant Radier en ieder seizoen andere gastacteurs. Hoe meer budget we hebben,  hoe groter de namen die we  kunnen uitnodigen om mee te spelen!

- met 5 voorstellingen per jaar, op  locatie in Park Vreugd en Rust, of in een leegstaand pand in de buurt en hopelijk binnenkort  in een eigen theater!

 

Doelstelling

Het doel van supporter zijn van Evenblij Theater is het verlenen van financiële, morele en materiële steun in de meest ruime zin. Daarnaast is het doel van de supporters het bevorderen van de belangstelling voor het Evenblij Theater. De supporters zullen hun activiteiten richten op manifestaties van Evenblij Theater.

 

Contactgegevens

Supporter van Evenblij Theater

Stephan Evenblij, info@evenblijtheater.com of bel 0642098763

 

 

Bankgegevens/IBAN

IBAN van Evenblij Theater is NL06INGB0006848694 t.n.v. Evenblij Theater KvK 62545140 ovv SUPPORTER EVENBLIJ THEATER