In samenwerking met Evenblij Film, maakte Evenblij Theater in 2016 "Frans de Boef'. Een hele campagne met filmpjes, een kleurplaatwedstrijd en een speurtocht. In 2017 willen wij dit nog grootser aanpakken. Helpt u mee?

 

Frans de Boef

 

In November 2016, werd Frans de Boef gespot in het Huygenskwartier. Een aantal ondernemers zagen hem op vrije voeten, terwijl iedereen in de veronderstelling was, dat Frans in de gevangenis zat. Hij was het jaar ervoor opgepakt wegens het stelen van alle pepernoten in het Huygenskwartier. En ook dit jaar heeft Frans het jatten niet afgeleerd! Hij wist op slinkse wijze het grote boek van Sinterklaas in handen te krijgen. Alle kinderen uit het Huygenskwartier waren natuurlijk bang dat Sinterklaas en zijn Pieten de huizen van de zoete kindjes niet meer konden vinden.

 

Gelukkig greep de waterpolitie tijdens de intocht ad rem in en wisten zo het grote boek weer veilig bij Sinterklaas te krijgen. Frans de boef moest voor straf een aantal taken uitvoeren en kreeg verplicht een opleiding tot Piet. De enige reden waarom Frans het contract ondertekende was dat hij zo makkelijk toegang had tot de pepernoten. Toch beviel het leven hem als Piet de Boef niet en hij ontsnapte. Met zijn motor vluchtte hij naar een geheime lokatie, waar zijn vader hem onderdak boodt. Gelukkig hadden de kinderen van het Huygenskwartier doormiddel van een speurtocht Frans nog vóór 5 december gevonden en kon Sinterklaas gewoon gevierd worden, met cadeautjes en lekkers.  

Frans de Boef en Sinterklaas

Maar waar is Frans de Boef nu? Heeft hij voor 2017 nieuwe snode plannen? Voor een nieuw seizoen van Sinterklaas in het Huygenskwartier zijn we op zoek naar ondernemers, sponsoren die deze kinderserie een vervolg een warm hart toedragen. Wilt u een bijdrage leveren? Dat kan doormiddel van financiële bijdrage, een lokatie ter beschikking stellen, handen op de set, of het begeleiden van kinderen tijdens activiteiten in en rond het Sinterklaashuis.

 

 

U kunt als ondernemer in beeld komen, een rol spelen, of uw winkel als decor. Uw naam en logo komt op de aftiteling en op posters. Net als vorig jaar, komen op tallioze lantarenpalen mijters te hangen met informatie en verwijzing naar de site van het Sinterklaashuis. Een speurtocht voor alle kinderen die mee willen doen. Welke gemeente heeft zo’n mooi decor, voor zo’n spannend en grappig sprookje, met en door lokale artiesten en ondernemers? Kijk voor meer informatie op www. of neem contact op met Evenblij film

Bekijk hier de teaser!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleurplaat gemaakt door Striptekenaar Romano Molenaar